CUBElab

Residency at CUBE, Manchester.
The residency ran from 1 August to 6 September 2008

Rich responded to the architecture of the residency space, and of the surrounding area of Manchester City Centre. Work was constructed mainly from materials found in and around CUBE.

The focus was initially on how visitors and staff (and Rich) used the space. The space is a thoroughfare, which is something that had to be considered whilst designing and building the work. He produced architectural-seeming alterations that affected how people interacted with the space. These alterations were intended to almost appear as intentional parts of the original building design with only their unusual positioning, material and/or angle betraying their purpose.

I regularly documented all aspects of the residency online in a weblog through photographs, drawing and writing.

Visit project website

×
+

COUNTERWORK.CO.UK

Updated 27 July 2017

Sculpture by Rich White (cc) by-nc-sa 2017
Site by design